Sunday, September 2, 2018

LAZY TRIP - CHINA - BEIJING - 3

Qianmen Street

Kalau rajin baca je link aku letak ni


Aku stay kat area sini 3 hari tapi last baru ada masa nak merayap kat Qianmen Street ni.

Masa aku tengah merayau rayau kat sini aku terjumpa seseorang .Yang pasti bukan retis popular or restu sendu Malaysia tahap sejuk beku tapi aku jumpa orang yang ada kaitan dengan masa masa lalu.

Orang kata barang yang lepas usah dikenang consider SOLD sahaja.Aku pun dah ada kehidupan sendiri dan aku harap dia pun ada kehidupan yang baik baik sahaja.Tak perlu bercerita panjang nanti terkenang kenang kisah lama............. HISTORY