Sunday, July 15, 2018

LAZY TRIP - CHINA - BEIJING - PART 2
















4 comments:

  1. hai, nak tanya, macam mana nak apply visa ke China ya? senang tak dapat? saya tak pernah lg pergi ke negara yg perlu visa... btw, tq sangat utk info2 psl HK dan Macau, trip saya awal tahun ni banyak refer pd blog ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh apply sendiri atau guna travel agent

      kalau nak apply sendiri refer je sini https://www.visaforchina.org/KUL_EN/

      masa aku apply dulu kena bawak semua passport yang dah expired

      pastu bawa gambar passport

      Delete
  2. nampak civilised pulak Cina-Cina Beijing ni... :))

    masih teringat dan kegelian kehancingan [ hahahaa... ] Beijing !!

    ReplyDelete