Sunday, 12 April 2015

PINOY - BORACAY 2015 (SUNSET)

SUNSET HARI PERTAMA

Bangun dari tidur cepat cepat aku bersiap sebab nak tengok sunset.Motif la pergi bercuti tapi tidur tak ingat dunia.Tapi memang aku mengantuk.Bangun tergesa gesa macam gitu memang buat kepala aku jadi weng sikit.Memula tu ingat nak sambung tidur je dan tak payah tengok sunset.Tapi mengenangkan peluang tak datang selalu,gigih aku bangun.

Hasilnya adalah pic yang senget senget sebab layan sunset dalam keadaan mengantuk.Waktu aku sampai dekat white beach tu orang dah penuh.Semua duduk duduk sambil tunggu sunset.

Aku tak reti macam mana nak snap supaya nampak matahari tu betul betul bulat..So gambar sunset adalah tak ghairah sangat.Tapi kalau tengok depan mata memang cantik.

5 comments:

  1. same to me..kalau ambil gambar sunset mesti PECAH...almaklumlah guna samsung TAB je..okeylah tu cantik apa..ada gak rupa matahari..kalau kuar rupa bulan sape nak jawab eheheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe JM lepas ni buleh beli kamera best.CC pakai phone je pic tu semua

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  3. Subhanallah. Lawa !

    Motif la kalau bercuti nak tidur tak ingat dunia !

    Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuaca panas sebab tu cepat ngantuk

      Delete