Thursday, 14 August 2014

JAPAN TRIP (HOSTEL)/TEASER BAB HOSTEL

Aku akan buat entry khas bab bab hostel yang aku booking.Hostel hokeh bukan hotel.


aku booking hanya 10 malam sahaja memandangkan malam last aku ingat lepak kat airport sahaja memandangkan flight aku sebelah pagi.Aku takut nanti aku terlambat ke apa ke baik terlebih awal dari terlambat.Ni review awal detail lain kemudian hokeh.

2 comments:

  1. Cik Cerita...bila n keJepun nih..nampaknya kalau JM berpeluang ke Jepun lagi nak refer sini je...nak baca review hostel yg CC akan stay..so seperti biasa TRAVEL SOLO lah ye..argghh..jelezz nye.JM masih x boleh travel lagi ni masih menabung huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nov'14 nanti.Yup travel solo lagi kali ni sebab takde orang nak ikut saya.Saya pun menabung juga untuk next trip.

      Delete