Saturday, 11 May 2013

Part 1 USS

Trip ni kami pergi dalam 16 orang dengan package RM 178.00/pax. Nanti saya story about itenary. kami dengan 1 travel agent kalau tak silap AF Travel S/B.

Lagi satu time kami pergi cuaca kat sana sangat panas. Pastikan anda pakai baju yang selesa. Kalau boleh bawak baju extra.
Kat bawah ni saya bagi tau apa itenary package tersebut. Kalau nak detail call travel agent tu.

Package Termasuk:

# transport pergi balik KL-Sentosa Island
# pass 1/day USS
# percuma snack n lunch at USS
# Retail voucher SGD 5

# Singgah JPO(Johor Premium Outlet)

Kira ok la package ni kalau bagi orang yang tak pernah pergi. Kalau dah ada exp boleh gi sendiri. Tapi pesanan untuk anda yang bawak bawak anak bawak duit lebih skit. Barang kat sana agak mahal. Kalau convert duit Malaysia pokai jugak.

Pesanan Penting

Kalau anda pergi via travel agent macam saya mintak travel agent tu dapatkan andan EXPRESS PASS untuk anda. 


Kegunaan Express Pass

# Tak perlu beratur panjang nak main game. anda boleh potong Q sahaja.Jimat masa dan tenaga.

Harga Express Pass

                  # Hari biasa(Tak ramai orang) = SGD30
                  # Peak season                 = SGD50 

Harga Pass Masuk
                  # hari bukan peak season      = SGD68
                  # Peak season                 = SGD74


No comments:

Post a Comment