Monday, 1 December 2014

JAPAN - TOKYO - AKIHABARA

AKIHABARA

Akihabara (秋葉原), also called Akiba after a former local shrine, is a district in central Tokyo that is famous for its many electronics shops. In more recent years, Akihabara has gained recognition as the center of Japan's otaku (diehard fan) culture, and many shops and establishments devoted to anime and manga are now dispersed among the electronic stores in the district. (JAPAN GUIDE)

Faham ?

Waktu ni hujan jadi nak bergambar macam malas je.Aku just snap sikit je.Aku dah la takde payung kena hujan lagi,dibuatnya aku deman ke apa ke tak ke naya


ORANG TAK RAMAI SANGAT


SENJA
Aku just usha usha kawasan dekat dekat je.Malas nak jalan jauh jauh sebab hujan.Masuk kedai tu kedai ni.Tapi dalam kepala aku nak cari gundam sebenarnya.Hhahhahahahah

Pastu aku nak cari porn porn hahaahhaahh

Tapi disebabkan kurang kegigihan mencari aku tak jumpa yang aku nak.

Masa kat sini aku jumpa jugak orang Malaysia.Tapi sory aku malas nak layan


SEKOR SEKOR MAHAL JUGA INGAT NAK BELI UNTUK ADIK AKU

AKU SUKA YANG HIJAU TU 
MENARIK TAK ???
Aku rasa kalau datang waktu siang dan tak hujan baru aku boleh explore tempat ni se maxima mungkin.

Apa yang aku nampak kat sini banyak benda menarik !


HARDWARE 
NI APA ? WALKIE TALKIE - KAT OFIS AKU BANYAK NI
LAMPU LAMPU

Aku nampak machine jual makanan.Bersystem sungguh urusan jual beli kat Jepun ni.


PILIH MASUK DUIT AMIK TICKET
MENU
GAMES - GAMES PORN TAKDE
Aku rasa aku dah penat aku nak balik hostel.Nak makan nak tidur

Sebelum balik aku fikir macam nak gi lagi 1 tempat ni.Tapi fikir fikir macam malas.Banyak malas je aku kat jepun ni.Itu malas ini malas.

Sebelum naik train aku fikir lagi.Tapi perasaan banyak tak nak pergi. HOW ?????

GAMES LAGI

No comments:

Post a Comment