Monday, 1 December 2014

JAPAN - TOKYO - SHIBUYA

Puas fikir aku sampai Shibuya !

Waktu ni hujan so nak jalan pun macam malas.Hujan hujan orang tetap ramai kat Shibuya ni.Sampai je aku pergi tourist infomation yang ada kat tengah tengatu tu.Ambil pamplet tanya itu ini.

TU INFOMATION CENTRE -TRAIN WARNA HIJAU

Dalam tu ada wifi so boleh la aku update apa yang patut kat IG n FB

So apa lagi jom usha apa yang ada

Nak main lintas lintas tak ?

Apa tak nak ? tak nak sudah !

Aku nak lintas ni dan nak masuk sini

109
Ada 2 109 ni.Satu untuk pempuan satu untuk Man punya

aku masuk yang Pempuan la.Yang lelaki aku tak  masuk.Besar mall ni.Orang pun ramai,tapi aku takde beli apa pun just nak jalan jalan je.

Banyak jugak kedai kedai lain aku masuk tapi nak cerita  tak payah la.

Yang pasti aku gembira bila lepak kat Shibuya.

Lama aku lepak sini usha usha orang sambil layan coffee.

Aku main lintas crossing road yang famous amos tu time ni tak ramai lagi orang.Tunggu malam sikit baru best main lintas jalan.


Lepas tu baru aku ingat aku nak tengok

HACHIKO
Hachiko yang setia pada tuannya itunya.Aku pernah tengok movie hachiko siap nangis nangis lagi.Putus cinta pun aku tak beria nangis cam gitu

Patung hachiko letak betul betul exit JR  hachiko.Ramai orang duk pose pose ngan Hachiko.Aku pun nak pose tapi ramai sangat just snap pic hachiko sajo

so aku bukan orang yang menyahut slogan "WHO WANT TO TOUCH A DOG" sorry NGO

baru nak touch Hachiko tapi takde jodoh nampaknya kita Hachiko

Rasa dah puas layan perasaan kat sini aku nak pergi lagi 1 tempat.Tapi macam malas pun ada tapi takpe sambil jalan fikir



SK 2 JUAL TEPI JALAN JE - TAKDE VALUE SK 2 KAT JEPUN

ANAK SAPE LA NI BOGEL 
MAJALAH PORN TAKDE
BALIK

No comments:

Post a Comment